Målare Södertälje

Kadob Bygg AB – målare Södertälje

Anlita en professionell målare

Kanske är det dags att måla om? Om du inte vill ha besväret med att göra jobbet själv så låt oss här på Kadob Bygg AB hjälpa dig. Vi erbjuder vår hjälp till alla som vill är intresserade av att anställa en målare i Södertälje. Vår målsättning är att ha helt nöjda kunder och utföra våra projekt professionellt men också till ett rimligt pris, utan att behöva kompromissa på kvaliteten!

Om oss

KADOB Bygg AB innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är registrerad för moms. Vi vänder oss till både privatpersoner såväl som företagare.

Kontakta oss för en offert, den kostar ingenting!

Målare Södertälje

Det mesta inom måleri och bygg

Utöver det här med måleri så gör vi så mycket mer! Det allra mesta inom bygg och måleri erbjuder vi!

Alltid nöjda kunder

Allt annat än nöjda kunder är oacceptabelt, det är vårt motto! Vi jobbar för att presentera ett resultat du ska bli helt och fullt ut nöjd med.

Målare Södertälje

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra underentreprenörer har behörighet inom:

– ID06 registrerade hantverkare
– Säker vatten – auktoriserat VVS-företag
– Bygg Keramik Rådet – behörig våtrum
– Elsäkerhetsverket – auktoriserad elinstallatör.

Bygg

Vi gör det mesta inom bygg och renovering. Några exempel är badrumsrenovering, köksrenovering, altanbyggen, plattsättning, ombyggnader och mycket mera. Dessutom erbjuder vi kvalitativa snickeriarbeten, behöver du hjälp med att snickra ihop någonting så hjälper vi dig!

Måleri

Vill du få hjälp med att måla fasaden, eller att måla om i något rum? Då är vi det perfekta företaget eftersom vi utför både invändiga och utvändiga måleriarbeten. Vi använder endast högkvalitativa färger, alltför att uppnå så hållbara och professionella resultat som möjligt.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KADOB Bygg AB

076-611 70 40

info@kadobbygg.se

Välkommen

Kadob Bygg AB är för dig i Södertälje som söker en målare. Våra tjänster passar lika bra för dig som är en privatperson, som dig som representerar ett företag eller en bostadsrättsförening. Välkommen!